Zorg voor je erfgoed

Verenigingen hebben een schat aan erfgoed. Foto’s, filmfragmenten, voorwerpen: ze vertellen allemaal iets over een organisatie en meer dan dat. Het loont de moeite om het erfgoed dat je hebt zo goed mogelijk te bewaren. Maar hoe begin je eraan? Om hierop een antwoord te bieden, organiseren Kempens Karakter en Erfgoedcel Noorderkempen in samenwerking met TRAM41 en Heemkunde Vlaanderen een studiedag voor vrijwilligers over omgaan met je collectie. Praktijkgerichte voorbeelden en eenvoudige tips geven alvast een idee hoe je aan de slag kan gaan.

De studiedag is gratis en vindt plaats op twee verschillende dagen en locaties. Op beide dagen wordt dezelfde informatie aangeboden:

· Zaterdag 5/12/2009: Harmonie De Broedermin, Q.Matsyslaan 35, 2280 Grobbendonk (9u30 tot 13u00)
· Zaterdag 12/12/2009: GC ’t Heilaar, Heilaarstraat 35, 2340 Beerse (9u30 tot 13u00)

Inschrijven voor deze studiedag kan via het online inschrijvingsformulier op www.kempenskarakter.be of op het telefoonnummer 014/21.97.00.

Geplaatst in Studiedagen.