Vormingsaanbod Familiekunde Vlaanderen najaar 2013

Onze collega’s van Familiekunde Vlaanderen hebben ook dit najaar weer een uitgebreid vormingsaanbod. De vrijwilligers bieden in alle Vlaamse provincies voordrachten en cursussen aan die verband houden met familiegeschiedenis in ruime zin (genealogie, paleografie, heraldiek, lokale geschiedenis…).

Ben je geïnteresseerd in familiegeschiedenis en genealogie? Zoek je informatie omtrent uw voorouders? Of wil je een cursus familiekunde, oud schrift of archivalisch Latijn volgen? De activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en bovendien kan je tijdens de openingsuren een bezoekje brengen aan de afdelingen en documentatiecentra waar je een zeer ruim aanbod aan genealogische bronnen vindt.

Er zijn zowel activiteiten voor beginners als voor gevorderden die zich wensen te verdiepen in hun familiegeschiedenis. Daarnaast is er ook de website www.familiegeschiedenis.be, waar je een digitale handleiding vindt om te beginnen met het onderzoek naar jouw familiegeschiedenis.

Download hier een overzicht van de cursussen in het najaar van 2013(pdf) of neem eens een kijkje op de website www.familiekunde-vlaanderen.be.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Vorming.