Verzin een naam voor ons nieuwe tijdschrift en win een jaarabonnement!

Dit najaar start Heemkunde Vlaanderen met de publicatie van een vernieuwend en kwalitatief hoogstaand tijdschrift, als opvolger van ‘Ons Heem’. Vanuit een hedendaagse visie op heemkunde en lokaal erfgoed wil Heemkunde Vlaanderen in het tijdschrift nieuwe invalshoeken verkennen en nuttige onderzoeksgegevens aanreiken aan haar doelgroep. Het tijdschrift zal op die manier een onmisbare informatiebron worden voor de heemkunde en de lokale erfgoedpraktijk in Vlaanderen en Brussel.

Momenteel is de redactie nog op zoek naar een geschikte naam voor het tijdschrift. Heb jij suggesties voor een goede titel? Laat het ons dan weten via tijdschrift@heemkunde-vlaanderen.be !

Wie één of meerdere suggesties voor een titel instuurt, maakt kans op een gratis jaarabonnement op het tijdschrift. Vijf gelukkigen krijgen het nieuwe tijdschrift in 2012 gratis in de bus!

De ondertitel van het nieuwe tijdschrift ligt wel al vast. Dat wordt ‘Tijdschrift voor heemkunde en lokaal-erfgoedpraktijk in Vlaanderen’. Het tijdschrift zal werken met themanummers. De nieuwe hoofdredacteur is dr. Jan De Meester, onderzoeker bij het Centrum voor Stadsgeschiedenis (UA) en waarnemend voorzitter van de Heemkundige Kring Wesalia II (Wuustwezel).

Uiteraard kan de redactie niet garanderen dat één van de voorgestelde titels ook effectief gebruikt zal worden.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Werking.