Subsidies voor initiatieven met kwetsbare groepen op Erfgoeddag

Op zondag 24 april 2016 vindt naar jaarlijkse gewoonte Erfgoeddag plaats om het cultureel erfgoed in Vlaanderen en Brussel in de kijker te zetten. Dit jaar is het thema rituelen. Om kwetsbare groepen financieel te ondersteunen om naar aanleiding van Erfgoeddag 2016 een culturele activiteit te ontwikkelen, wil Cera hen graag een duwtje in de rug geven.

Om in aanmerking te komen voor deze financiële ondersteuning, dient je initiatief te voldoen aan enkele voorwaarden. Culturele activiteiten die vertrekken van de competenties van de doelgroep en bijdragen tot een positieve beeldvorming, kunnen in aanmerking komen voor een financiële ondersteuning tot 2.000 euro.

Organiseer je zelf samen met deze doelgroep een activiteit? Of ken je een organisatie of verenging die tot de doelgroep behoort? Breng hen dan zeker op de hoogte!

Het aanvraagformulier dient uiterlijk op 31 december 2015 ingediend te worden. Enkel tijdig ingediende formulieren worden aanvaard. Alle nodige documenten en info kunt u nalezen op de website van Erfgoeddag.

Heb je vragen of twijfel je of jouw idee in aanmerking komt? Heb je hulp nodig bij het uitwerken van je idee? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Bron: FARO

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.