Subsidieaanvragen voor culturele projecten met een regionale uitstraling

Sinds vorig jaar kunnen subsidieaanvragen binnen het transitiereglement voor de subsidiëring van culturele projecten met een regionale uitstraling worden ingediend via de online applicatie KIOSK van het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Het transitiereglement is een van de overgangsmaatregelen die zijn genomen in het kader van de overdracht provinciale cultuur- en jeugdbevoegdheden en regelt in 2018-2019 de subsidiëring van culturele projecten die het lokale niveau overstijgen. De volgende deadline voor de indiening van projectvoorstellen is 1 april 2018.

Meer informatie

Wie na het lezen van de veelgestelde vragen en de handleiding nog vragen heeft over KIOSK of over de erfgoedronde 2019-2023 kan contact opnemen met het Departement CJM:

  • mailen vanuit de KIOSK-applicatie via de knop ‘contacteer ons’. Vermeld daarbij het dossier-ID en de naam van de persoon of organisatie die je vertegenwoordigt in de onderwerpregel
  • rechtstreeks contact opnemen met uw dossierbehandelaar (telefonisch of per e-mail). Indien deze niet bereikbaar is kun je ook contact opnemen op het algemene e-mailadres (cultureelerfgoed@vlaanderen.be) of telefoonnummer (02 553 68 68).

Stand van zaken afslanking provincies
Heeft u een algemene vraag over de overgangsmaatregelen die zijn genomen in het kader van de overdracht provinciale cultuur- en jeugdbevoegdheden? Mail naar overgangsmaatregelenprovincies@cjsm.vlaanderen.be.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Beleid.