Schrijf nu je activiteit in voor Erfgoeddag 2019!

Zondag 28 april 2019 staat Erfgoeddag in het teken van ‘Hoe maakt u het?’. Wil je jouw publiek laten proeven van het thema ambachten en vakmanschap? Dien dan jouw activiteit uiterlijk vrijdag 11 januari 2019 in.

Drie logische stappen:

  • Surf naar https://inschrijven.erfgoeddag.be/ en log in. Neem je voor de eerste keer deel? Vraag dan een (nieuw)  wachtwoord aan.
  • Gelukt? Vervolgens zie je het scherm om jouw activiteiten in te voeren. Belangrijk! Druk onderaan de pagina steeds op ‘Opslaan’ zodat er geen informatie verloren gaat. Ben je klaar? Wijzig dan de status van ‘Klad’ naar ‘Klaar voor nazicht’.
  • Vervolgens ontvangt jouw lokale coördinator de activiteit en kan hij of zij nakijken/wijzigen en de status updaten naar ‘Klaar voor nazicht FARO’. Na deze controle krijgen zowel jij als de lokale coördinator feedback.

Belangrijk!

  • Promotiemateriaal bestellen kan vanaf januari. Hierover wordt nog gecommuniceerd. Spreek goed af met je lokale coördinator wie het materiaal bestelt. Het promotiemateriaal wordt begin maart opgestuurd.
  • De collega’s bij FARO en de stuurgroep kennen de speciale vermeldingen toe. Deze activiteiten krijgen extra aandacht op de website en in het persdossier.​​​

Handleidingen

Opdat je zeker jouw weg zou vinden in het systeem staan er enkele handleidingen voor u klaar:

Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller je weet of jouw activiteit in orde is.

Schrijf je activiteit dus zo snel mogelijk in! Wist je trouwens dat je als deelnemer ‘eigenaar’ blijft van jouw activiteit? Tot uiterlijk 11 januari kan je details wijzigen.

Vragen?

Neem contact op met de coördinatie Erfgoeddag. Wij helpen je graag verder.

Hoe schrijft u het?

Hebt je een idee maar ben je niet zeker over je activiteit of wil je graag feedback? Schrijf je in voor een van de inschrijfsessie op een van onderstaande locaties van 14 tot 17 uur:

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.