Nieuw online platform over versterkt erfgoed

Het versterkt erfgoed zit volop in de lift. Op alle niveaus worden inpanningen geleverd om de nog bestaande relicten van vestingbouw op gepaste wijze te (her)waarderen. Ook het Simon Stevin Vlaams Vestingbouwkundig Centrum speelt hierbij een belangrijke rol. Naast het het ijveren voor het behoud van het versterkt erfgoed is Simon Stevin volop betrokken bij de verdere ontwikkelingen waarbij het versterkt erfgoed een duurzame positie en een nieuwe toekomst verwerft in het erfgoedlandschap.

Samen met de positieve ontwikkelingen van het versterkt erfgoed evolueert ook de werking van de organisatie. Zo is de online aanwezigheid van Simon Stevin onlangs volledig vernieuwd. De nieuwe website www.simonstevin.org is representatief voor de relatie die Simon Stevin aangaat met alle betrokken actoren.

Dit online platform, en de nieuwsbrief ‘Vesting Flash’, weerspiegelen bovendien de inzet van alle medewerkers om het maatschappelijk draagvlak te helpen ontwikkelen voor een representatieve plaats van het versterkt erfgoed in de samenleving.

www.simonstevin.org

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Websites.