Ons Heem: themanummer ‘Mijn waterweg’

Op verschillende plekken in Vlaanderen verzamelden natuurverenigingen en heemkundige kringen met vereende krachten getuigenissen, films, foto’s, (post)kaarten, prenten, enz. over het verleden en heden van een lokale waterloop. Bond Beter Leefmilieu en Heemkunde Vlaanderen laten u graag kennismaken met deze projecten.

Alle projecten stellen een selectie van de mooiste beelden over het verleden en heden van hun waterloop aan u voor in een themanummer van het driemaandelijkse tijdschrift ‘Ons Heem’ van Heemkunde Vlaanderen. Deze beelden gaan gepaard met tekst en uitleg. Als surplus presenteren de samenwerkingsverbanden van heemkundige kringen en natuurverenigingen u hun visie op de toekomst.

Dit themanummer van ‘Ons Heem’ verscheen eind maart 2008, en kan verkregen worden voor 10 € (zonder portkosten) bij Heemkunde Vlaanderen.

Inhoudstafel themanummer ‘Mijn waterweg’ (pdf)

Download ook de brochure:
‘Mijn waterweg. Ideeën en tips voor activiteiten aan uw lokale waterloop’ (pdf).

Geplaatst in Ons Heem.