Kies jouw kandidaat voor Ambassadeur Heemkunde Vandaag 2015!

In 2015 gaat Heemkunde Vlaanderen op zoek naar een opvolger voor Bert De Smet, de eerste Ambassadeur Heemkunde Vandaag. Met deze eretitel willen we innovatieve methodes, originele projecten, inspirerende ideeën, maar ook begeesterende figuren of verenigingen uit het heemkundig veld in de kijker plaatsen.

De eretitel wordt elk jaar tijdens de studienamiddag Heemkunde Actueel uitgereikt aan een vrijwilliger(s) of vrijwilligersvereniging die recent heemkunde op een positieve en eigentijdse manier bij een breed (nieuw) publiek heeft aangebracht. De symbolische bekroning bestaat uit de titel van Ambassadeur die gedurende 1 jaar gedragen wordt, een diploma, een forum tijdens Heemkunde Actueel en een promotiefilmpje dat onder andere via een digitale eregalerij beschikbaar blijft.

Wil je graag een persoon of een project voordragen voor de titel Ambassadeur Heemkunde Vandaag? Dat kan via de leden van onze algemene vergadering tot uiterlijk 31 mei 2015. Ken je niemand uit onze algemene vergadering? Dan vind je hier enkele contactgegevens. Een externe jury zal dan in de loop van juni over alle ingediende dossiers haar oordeel vellen. Meer informatie over de procedure vind je hier, alsook een voordrachtformulier dat je kan indienen bij een lid van de algemene vergadering.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Werking.