Inspiratie voor Erfgoeddag

De dertiende editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 21 april 2013 met als thema ‘Stop de tijd!’. De nieuwe inspiratiebrochure is ook klaar en zal binnenkort worden toegestuurd naar elke organisatie die ooit al eens aan Erfgoeddag heeft deelgenomen. Wie daarop niet kan wachten kan de brochure hier al downloaden.

Inspiratiedag en infosessies

Op vrijdag 28 september 2012 wordt een inspiratiedag georganiseerd in de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen. Deze dag is bedoeld om nog extra context te geven bij het thema. Enkele vooraanstaande experts laten er hun licht schijnen over het thema. Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je hier.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.

Vanaf 8 oktober trekt de organisatie van Erfgoeddag naar elke provincie om de voorbereiding van de verschillende initiatieven te ondersteunen. Na deze infosessies beschik je over voldoende informatie om jouw activiteit te laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker. Hier vind je meer informatie over de infosessies en het inschrijvingsformulier.

Opgelet: inschrijven moet voor 1 oktober.

Voor vragen of problemen kan je contact opnemen met de Coördinatie Erfgoeddag. Zij helpen je graag verder.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.