Inspiratie voor Erfgoeddag 2014

De veertiende editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 27 april 2014 met als thema ‘Grenzeloos’. De nieuwe inspiratiebrochure zal binnenkort worden toegestuurd naar elke organisatie die ooit al eens aan Erfgoeddag heeft deelgenomen. Wie daarop niet kan wachten kan de brochure hier al downloaden. Je kan ook, zolang de voorraad, strekt een exemplaar aanvragen via info@erfgoeddag.be.

Inspiratiedag

Op donderdag 26 september wordt een inspiratiedag georganiseerd in het STAM in Gent. Tijdens deze ontmoetingsdag treden een aantal vooraanstaande experts aan, die elk een andere benadering van het thema presenteren. Deze dag is dus bedoeld om je – naast de inspiratiebrochure en de website – extra context te geven bij het thema.

Het volledige programma en het inschrijvingsformulier vind je hier.

Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.

Provinciale infosessies

Van 7 tot en met 14 oktober worden opnieuw een aantal gratis infosessies in Vlaanderen en Brussel georganiseerd. Na deze infosessies beschik je over voldoende informatie om je Erfgoeddagactiviteit te laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker. Hier vind je meer informatie over de infosessies en het inschrijvingsformulier.

Opgelet: inschrijven moet voor 1 oktober.

Voor vragen of problemen kan je contact opnemen met de Coördinatie Erfgoeddag. Zij helpen je graag verder.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.