Inspiratie nodig voor Erfgoeddag 2016?

Op zondag 24 april 2016 vindt de volgende editie van Erfgoeddag plaats met als thema rituelen. Elke (erfgoed)organisatie die ooit al aan Erfgoeddag heeft deelgenomen, krijgt deze brochure binnenkort via de post toegestuurd. De digitale versie vind je alvast hier.

Infosessies

Van 29 september tot en met 8 oktober organiseert FARO gratis provinciale infosessies over hoe je jouw activiteit inhoudelijk en praktisch kan laten uitgroeien tot een interessante publiekstrekker. Meer informatie en het gedetailleerde programma vind je op de website van FARO.

Dokterskabinet

Daarnaast organiseert FARO dit najaar ook twee dokterskabinetten. Het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan de coördinatie Erfgoeddag voor te leggen. Zij zijn een en al oor en geven je graag tips om tot een nog mooiere Ergoeddagactiviteit te komen. Heb je twijfels of je activiteit in het programma van Erfgoeddag thuis hoort, dan kan je dit op het dokterskabinet met hen bespreken. Waar en wanneer deze dokterskabinetten plaatsvinden, vind je terug op deze website.

Vergeet ook niet je activiteit uiterlijk op zondag 17 januari 2016 in te dienen via www.erfgoeddag.be/inschrijving.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.