Inschrijven Erfgoeddag

Momenteel verzamelt men de inschrijvingen voor de tiende editie van Erfgoeddag, die plaatsvindt op zondag 25 april 2010. Wil je zeker zijn van een plaatsje in het programma, voeg dan je activiteiten toe via www.erfgoeddag.be/inschrijving. Om je in te schrijven gebruik je je persoonlijk login en paswoord. Wens je deel te nemen aan Erfgoeddag, maar heb je (nog) geen wachtwoord en gebruiksnaam (meer), geef dan een seintje via info@erfgoeddag.be.

Let wel: de deadline voor je inschrijving en de bestelling van het gratis promotiemateriaal is 14 december 2009.

Belangrijk is dat je activiteit(en) voldoet aan de algemene voorwaarden en dat je tijdig bevestigt. Ben je zeker van de inschrijving en moet er niets meer gewijzigd worden, bevestig dan expliciet je inschrijving. De meeste gemeentes hebben ook een lokale coördinator. Ga na of jouw gemeente een lokale coördinator heeft, en zo ja, neem zeker contact op met hem of haar voor inhoudelijke en praktische vragen rond Erfgoeddag.

De voorbije weken vonden ook een aantal infosessies plaats over Erfgoeddag 2010. Download hier de volledige presentatie (pdf) en de rijke oogst ideeën (pdf) die tijdens de sessies werden gegeven. Mogelijks kun je ook uit dit ideeënlijstje putten voor jouw organisatie of instelling.

Samen met Heemkunde Vlaanderen en drie erfgoedcellen organiseert de coördinatiecel Erfgoeddag ook vier gratis werkplaatsen over ‘wervend schrijven’. Tijdens deze interactieve sessie krijg je inzicht in hoe je je pen kunt aanscherpen en overtuigend je boodschap brengen. Iedere deelnemer ontvangt een handig overzichtsdocument met heel wat voorbeelden en leestips. Een overzicht van deze werkplaatsen vind je op deze pagina.

www.erfgoeddag.be

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.