Alles wat je moet weten over Open Monumentendag 2017 leer je op Studio OMD

Op zondag 10 september is het weer zover: Open Monumentendag! Tijdens het grootste monumentenfeest van Vlaanderen staat onroerend erfgoed centraal. Die dag zetten monumenten en ook historische landschappen, varend erfgoed en archeologische sites de deuren open voor het grote publiek. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen uit een ruim aanbod van rondleidingen, tentoonstellingen, wandelingen, zoektochten, fietstochten, …

Werk of woon jij in een monument? Wil je jouw erfgoedparel graag tonen aan een groot publiek? Neem dan zeker deel aan Open Monumentendag. Herita staat je graag met raad en daad bij en organiseert Studio OMD, een workshopnamiddag boordevol praktische en organisatorische informatie.

Hoe zit dat juist met verzekeringen? Hoe organiseer ik een leuke activiteit voor families met kinderen? Hoe pak ik mijn communicatie nu het best aan? Wat kan ik doen om verschillende doelgroepen te bereiken? Op concrete vragen als deze biedt Studio OMD een antwoord. Per provincie organiseert Herita een namiddag met interessante workshops boordevol praktische informatie. Iedereen is welkom, ook gidsen, vrijwilligers, … Schrijf je in en kies per blok een sessie die je graag wil meevolgen.

Waar en wanneer?

– Donderdag 23 februari 2017: Hasselt, Het Stadsmus (Guido Gezellestraat 2, 3500 Hasselt)
– Maandag 6 maart 2017: Antwerpen, De Roma (Turnhoutsebaan 329, 2140 Borgerhout)
– Dinsdag 28 maart 2017: Leuven, Provinciehuis (Provincieplein 1, 3010 Leuven)
– Donderdag 30 maart 2017 : Gent, Vooruit (Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent)
– Dinsdag 25 april 2017: Kortrijk, Texture Museum over Vlas en Leie (Noordstraat 28, 8500 Kortrijk)

Meer informatie over Studio OMD op www.openmonumentendag.be. Inschrijven kan ook via deze weg.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.