FARO, CJM en Heemkunde Vlaanderen bundelen vormingsaanbod najaar 2018

Ben je net begonnen in de cultureel-erfgoedsector? Of draai je al langer mee en heb je plannen om een nieuwe horizont te verkennen? In een handige brochure bundelen FARO, CJM en Heemkunde Vlaanderen hun vormingsaanbod voor het najaar van 2018. Om het je gemakkelijk te maken, splitsen we het aanbod op in cursussen voor instromers (die alle ins en outs nog moeten ontdekken) en voor doorstromers (die al wat watertjes doorzwommen hebben en hun kennis en kunde willen verdiepen). Het aanbod is bijzonder divers, je zal zeker je gading vinden.

Dekt deze brochure de volledige lading? Neen. Er komen vast nog initiatieven bij. Updates en aanvullingen vind je online, in de vormingskalenders op faro.be en depotwijzer.be en op de website van Heemkunde Vlaanderen. Daarnaast maakten we ook een overzicht van formele opleidingen in het hoger onderwijs die het dichtst bij onze sector aansluiten. Meer daarover lees je in deze blog.

Bovendien zijn er ook nog andere vormen van leren, die even boeiend en inspirerend kunnen zijn als een cursus. Studiedagen bijvoorbeeld, die boeiende sprekers aan het woord laten. Of collegagroepen die ervaringen delen over een specifiek thema of een bepaalde vraag. En natuurlijk kan je ook een beroep doen op coaching en advies om concrete vraagstukken aan te pakken en te vertalen naar je eigen organisatie. Want soms smaken vormingen nu eenmaal naar meer!

Kortom: duik in een boeiend najaar en plan uw vormingsagenda!

Download de brochure.

Bron: Faro

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Vorming.