Erfgoeddag 2010

De Open Monumentendag is nog niet achter de rug, maar intussen zijn ook al de voorbereidingen voor de Erfgoeddag van 2010 al van start gegaan. Zo is de inspiratiebrochure nu beschikbaar en kun je je inschrijven voor één van de infosessies in het najaar.
Erfgoeddag vindt plaats op zondag 25 april 2010.

Inspiratiebrochure

De inspiratiebrochure is opgevat als een tour d’horizon van het thema ‘FAKE?’ Je kunt je verwachten aan een zeer leesbare brok ‘context’, met duiding van dit thema. Speciale aandacht is er ook voor concrete ideeën en tips. Ook de samenwerkingsverbanden worden toegelicht en de belangrijke data voor deze editie worden opgelijst. De brochure sluit af met een bibliografie, speciaal voor degenen die meer willen lezen over het thema. Als je vroeger al hebt deelgenomen aan Erfgoeddag, krijg je deze brochure automatisch toegestuurd. Is dat niet het geval, dan kan je de brochure gratis bestellen. Uiteraard kan je ook een digitale versie van de brochure downloaden op de website van Erfgoeddag.

Infosessies

In elke provincie en Brussel wordt opnieuw een gratis infosessie aangeboden. Deze sessies zijn bedoeld voor iedereen die zich nog verder wil verdiepen in de vele mogelijkheden van het thema. Gezien er op die infosessies heel wat vertegenwoordigers van diverse organisaties aanwezig zijn, is het een prima gelegenheid om kennis te maken met onbekenden en/of ideeën uit te wisselen. Op de website van Erfgoeddag kun je nakijken wanneer er een sessie in jouw buurt plaatsvindt.

Meer info: www.erfgoeddag.be

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.