Erfgoed in de praktijk

Erfgoed in de Praktijk is het gezamenlijk vormingsaanbod van Heemkunde Vlaanderen, FARO, Herita, Stichting Open Kerken, Familiekunde Vlaanderen en het Davidsfonds. In het kader van een aantal evenementen (Open Monumentendag, Erfgoeddag, Open Kerkenweekend en Nacht van de Geschiedenis) organiseren deze partners al enkele jaren laagdrempelige avondcursussen die de deelnemers aan deze evenementen helpen bij de organisatie van hun activiteiten.

Op dit moment organiseert Erfgoed in de praktijk de vorming ‘Erfgoedvrijwilliger gezocht?! Tips om vrijwilligers voor je erfgoedevenement en -organisatie te rekruteren en te motiveren‘.

Hier kan je een overzicht vinden van alle vormingen die in een artikel resulteerden: