Eerste nummer Tijd-Schrift integraal online

Dit weekend werd ‘Tijd-Schrift. Heemkunde en lokaal-erfgoedpraktijk in Vlaanderen’, het nieuwe tijdschrift van Heemkunde Vlaanderen. Het eerste nummer van Tijd-schrift is gewijd aan het thema ‘Dans en vermaak’. Bij wijze van kennismaking kun je dit eerste nummer hieronder integraal online bekijken.

Inhoudstafel

• Een nieuw Tijd-Schrift met een originele visie
    Jan De Meester, Bram Vannieuwenhuyze en Fons Dierickx
  • ‘Dit luysterlijk prael-bal’. De balcultuur in het Antwerpse Theater van het Tapissierspand in de achttiende eeuw