Doe mee aan het grootste feestonderzoek van Vlaanderen

Leca (Landelijk Expertisecentrum voor de Cultuur van Alledag) voert momenteel een onderzoek naar de hedendaagse feestcultuur in Vlaanderen. Daarbij willen ze vooral de noden en behoeften van feestorganisatoren in kaart brengen om beleidsaanbevelingen te kunnen formuleren en de feestcultuur de erkenning te geven die ze verdient.

De enquête is bedoeld voor iedereen die een openbaar feest helpt organiseren. Het invullen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. De bevraging loopt tot 14 april 2015. Klik hier om de enquête in te vullen.

Kent u nog organisatoren van publieke feesten? Breng hen dan zeker op de hoogte van het bestaan van deze enquête. Je helpt er Leca – en de hele feestcultuur in Vlaanderen – een heel eind mee vooruit. De resultaten worden op vrijdag 29 mei 2015 exclusief voorgesteld tijdens een contactdag voor feestcomités.

Over Leca

LECA is het expertisecentrum voor feesten en rituelen in Vlaanderen. Het centrum onderzoekt welke feesten en rituelen hier leven, hoe ze worden beleefd en waar ze vandaan komen. LECA biedt ook praktische ondersteuning voor iedereen die het feestelijk erfgoed wil bewaren en doorgeven aan de volgende generaties.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Oproepen.