Deadline Erfgoeddag 2011

Op 17 december 2010 wordt de inschrijvingsperiode voor Erfgoeddag 2011 afgesloten.

Verzeker je van een plaats in het programma en voeg je activiteit(en) op tijd toe. Inschrijven gebeurt via www.erfgoeddag.be/inschrijving. Om in te schrijven gebruik je je persoonlijke login en paswoord. Wens je deel te nemen, maar heb je geen wachtwoord en gebruiksnaam, geef de coördinatie Erfgoeddag dan een seintje via info@erfgoeddag.be.

Deadline voor de inschrijvingen en de bestelling van het gratis promotiemateriaal is 17 december 2010. Met andere woorden: je hebt dus nog tweee weken de tijd. Belangrijk is dat je activiteit(en) voldoet aan de Algemene voorwaarden en dat je tijdig bevestigt. Ben je zeker van de inschrijving en moet er niets meer gewijzigd worden, bevestig dan expliciet de inschrijving. De meeste gemeentes hebben ook een lokale coördinator. Ga in deze lijst (pdf) na of jouw gemeente een lokale coördinator heeft, en zo ja, neem zeker contact op met hem/haar voor inhoudelijke en praktische vragen rond Erfgoeddag.

Je vindt heel wat ideeën en suggesties op de sectorsite van Erfgoeddag. Je kan er ook de ‘inspiratiegids voor deelnemers’ ophalen. Voor vragen over deelname, de procedure, promotiemateriaal enz. kun je uiteraard terecht bij de Coördinatiecel Erfgoeddag (Priemstraat 51, 1000 Brussel) tel. 02/213.10.60 (vragen naar Leen of Roel) of info@erfgoeddag.be.

Print Friendly, PDF & Email
Geplaatst in Evenementen.