Bladwijzer 23: van privacy tot veilig omgaan met wachtwoorden

Het nieuwste nummer van Bladwijzer. Wegwijs met Heemkunde Vlaanderen staat weer boordevol artikels met tips voor je erfgoedvereniging, over erfgoedontsluiting en het beheer van je (digitale) erfgoed. Wil je weten wat de GDPR nu juist betekent voor jouw vereniging? Heb je inspiratie nodig om je publiek te bevragen? Neem dan snel een kijkje!

Daarnaast ontdek je ook hoe je aan de slag kan met het maken van filmpjes. Verder vertellen we ook wat je moet doen om veilig om te springen met wachtwoorden.

Bladwijzer bundelt elke vier maanden praktische bijdragen over erfgoedzorg, erfgoedontsluiting en het beheer van je lokale erfgoedorganisatie. De publicatie wordt gratis verspreid bij alle organisaties uit de doelgroep van Heemkunde Vlaanderen. Alle artikels uit dit en vorige nummers van Bladwijzer zijn digitaal beschikbaar op deze pagina.

Wil je Bladwijzer per e-mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in!

Bladwijzer 23 | Inhoudstafel

DownloadBladwijzer 23 (pdf, 16 mb)

Geplaatst in Bladwijzer.