Achter de schermen van het Abdijmuseum Ten Duinen

Exclusieve nocturne voor heemkundige verenigingen

Op dinsdag 15 november nodigt het Abdijmuseum Ten Duinen 1138, in samenwerking met Heemkunde Vlaanderen, graag alle leden van de Vlaamse heemkundige verenigingen uit voor een exclusieve nocturne in het Koksijdse Abdijmuseum.

Vanaf 19.30 uur word je onthaald met een glaasje Dunewyn, waarna gediplomeerde gidsen u meenemen doorheen het museum en de tijdelijke tentoonstelling ‘Grisailles van de Duinenabdij’. Conservator Dirk Vanclooster en collectiebeheerder/-registrator Wouter Lammens nemen je vervolgens graag op sleeptouw voor een uitzonderlijk bezoek achter de schermen, waarbij ze het collectiebeleid toelichten in de museumdepots. De avond wordt op passende wijze afgesloten met een abdijbiertje.

Inschrijvingen voor vrijdag 11 november via info@tenduinen.be of 058/53.39.50.

www.tenduinen.be

Geplaatst in Evenementen.