Vacature! Administratief medewerker bij Heemkunde Vlaanderen vzw

Heemkunde Vlaanderen vzw is op zoek naar een dynamische en gedreven administratief medewerker in het kader van een startjob, die jongeren onder de 26 jaar een ingroeibaan wil aanbieden in de socio-culturele sector waardoor zij werkervaring opdoen, die rechtstreeks of onrechtstreeks leidt tot duurzaam werk.

Download hier de vacature in pdf-formaat.

Voor meer informatie over startjobs zie: http://www.vivosocialprofit.org/startjob

Organisatie

Heemkunde Vlaanderen vzw is het ankerpunt voor de cultureel-erfgoedgemeenschap heemkunde in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Heemkunde Vlaanderen biedt ondersteuning, begeleiding en vorming aan lokale heemkundige verenigingen, aan individuele heemkundige onderzoekers en aan de provinciale koepels voor heemkunde. Heemkunde Vlaanderen biedt eveneens deze ondersteuning, begeleiding en vorming aan alle lokale musea en lokale archief- en documentatiecentra m.b.t. het beheer en de ontsluiting van lokale erfgoedcollecties. Sinds 2012 staat Heemkunde Vlaanderen ook in voor de ondersteuning en begeleiding van de Vlaamse jeugdbewegingen rond hun cultureel-erfgoedzorg en -ontsluiting. Heemkunde Vlaanderen is gevestigd in Mechelen.
Meer informatie vindt u op www.heemkunde-vlaanderen.be

• Administratieve taken in verband met boekhouding, facturatie, ….
• Administratieve ondersteunende back-officetaken
• Logistieke en communicatieve taken ter ondersteuning van de publiekswerking

• U bent jonger dan 26 jaar
• U bent minimum in het bezit van een diploma secundair onderwijs
• U hebt nog geen werkervaring
• U bent ingeschreven bij de VDAB als werkzoekende
• U kan vlot werken met courante PC-toepassingen
• U bent flexibel en nauwkeurig ingesteld
• U beschikt over een rijbewijs B en over een eigen wagen beschikken is een pluspunt

Aanbod

• Een deeltijdse job (4/5) in een kleine, doch ambitieuze en dynamische organisatie met veel kansen tot zelfontplooiing
• Contract van onbepaalde duur (http://www.vivosocialprofit.org/startjob)
• Wedde zoals voorzien in paritair comité 329 met vergoeding voor woon- werkverkeer en extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques
• Indiensttreding vanaf 1 juli 2016

Heemkunde Vlaanderen vzw voert een gelijke-kansenbeleid. Kandidaten worden dan ook geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, leeftijd of afkomst.

Interesse?

Hebt u interesse voor deze vacature, bezorg dan uiterlijk op 1 juni 2016 uw kandidatuur met:
• Sollicitatiebrief waarin u uw kandidatuur motiveert
• Uitgebreide cv, waaruit blijkt dat u voldoet aan de voorwaarden
• Een kopie van uw diploma
U mag uw kandidatuur mailen naar Fons Dierickx, voorzitter Heemkunde Vlaanderen: fons.dierickx@heemkunde-vlaanderen.be . Inlichtingen via telefoon 053 21 61 72

Selectieprocedure

De weerhouden kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een persoonlijk onderhoud in Mechelen.

Heemkunde Vlaanderen vzw
Huis De Zalm