Nieuwe Raad van Bestuur

Heemkunde Vlaanderen verkoos in december een nieuwe Raad van Bestuur voor de volgende mandaatperiode (2011-2016).

Fons Dierickx werd herkozen als voorzitter en zal dus ook de volgende jaren de werking van Heemkunde Vlaanderen in goede banen leiden. Ook Paul Degraeve blijft op post als penningmeester. Ferdi Geerts werd verkozen als nieuwe ondervoorzitter, terwijl Nico Wouters de functie van secretaris zal opnemen.

Amand Dewaele, Robert Ruys, Jef Verckens vervolledigen de Raad van Bestuur.

Je vindt de contactgegevens van de bestuursleden van Heemkunde Vlaanderen op deze pagina.

De Algemene Vergadering van Heemkunde Vlaanderen werd tevens uitgebreid met twintig nieuwe leden uit alle geledingen van de doelgroep van de organisatie. Je vindt de huidige samenstelling van de Algemene Vergadering op deze pagina.

Geplaatst in Werking.