Kandidaturen Ambassadeur Heemkunde Vandaag nog mogelijk tot 31 mei

De deadline voor het indienen van kandidaturen voor de nieuwe Ambassadeur Heemkunde Vandaag nadert. Nog tot en met 31 mei 2015 kan jij mee bepalen wie Bert De Smet opvolgt als ambassadeur.

Ken jij een vrijwilliger, vrijwilligersvereniging of een actie met/voor/door vrijwilligers die recent heemkunde op een positieve en eigentijdse manier bij een breed (nieuw) publiek heeft gebracht? Laat het ons dan weten! Alle informatie over de prijs en de procedure vind je hier.

Via de verkiezing van een Ambassadeur Heemkunde Vandaag wil Heemkunde Vlaanderen innovatieve methodes, originele projecten, inspirerende ideeën, maar ook begeesterende figuren/verenigingen uit het heemkundig veld in de kijker plaatsen. Op die manier hopen we een hedendaagse beeldvorming van heemkunde bij het brede publiek te stimuleren.

Op zaterdag 14 november 2015 (Heemkunde Actueel) weten we wie één jaar lang het ambassadeurschap voor hedendaagse heemkunde in Vlaanderen zal waarnemen.

Geplaatst in Werking.