Heemkunde op Facebook en Twitter

Sinds kort bestaat op Facebook de groep ‘Heemkunde in Vlaanderen’. Al wie geïnteresseerd is in heemkunde, lokaal erfgoed en volkscultuur, is van harte uitgenodigd om lid te worden van deze groep.

Leden kunnen er relevante nieuwsberichten, oproepen en zoekertjes plaatsen, discussiëren over allerlei heemkundige thema’s, contacten leggen met collega-heemkundigen enzovoort.

Heb je een profiel op Facebook, klik dan hier om lid te worden van de groep. Nog geen profiel? Dan kan je er misschien eentje aanmaken via facebook.com.

De Facebook-groep ‘Heemkunde in Vlaanderen’ telt ondertussen al zo’n 120 leden.

Voor de liefhebbers heeft Heemkunde Vlaanderen sinds enkele weken ook een eigen Twitter-account. Ook via dit medium worden nieuwsberichten over heemkunde in Vlaanderen verspreid.

Je kunt de ‘tweets’ van Heemkunde Vlaanderen volgen via @HeemkundeVL.

Geplaatst in Werking.