Genomineerden Ambassadeur Heemkunde Vandaag bekend

Op de Heemdag in Izegem werden de drie genomineerden voor de eretitel Ambassadeur Heemkunde Vandaag bekendgemaakt. De uiteindelijke winnaar zal bekend gemaakt worden op de jaarlijkse studiedag Heemkunde Actueel op 19 november.

‘De titel van Ambassadeur wordt uitgereikt aan een vrijwilliger, vrijwilligersvereniging of actie met, voor of door vrijwilligers die recent heemkunde op een positieve manier bij een breed (nieuw) publiek heeft gebracht’, zegt Fons Dierickx, voorzitter van Heemkunde Vlaanderen.

In de loop van de afgelopen maanden heeft een jury zich gebogen over de kandidaturen om een gemotiveerde keuze te maken. De genomineerden, in willekeurige volgorde zijn:

Wil je er ook bij zijn als de prijs wordt uitgereikt? Schrijf dan via deze link in voor Heemkunde Actueel, dat zich dit jaar richt op vernieuwende onderzoekstechnieken en methodologieën.

Geplaatst in Varia.