Een sprekerslijst voor de volksculturele sector

Op initiatief van Heemkunde Vlaanderen vzw hebben de koepelverenigingen van het volksculturele veld de krachten gebundeld om een heuse sprekerslijst op het web uit te werken. Bedoeling van de website www.sprekerslijst.be is om alle verenigingen uit het volksculturele veld in Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een overzicht te geven van mogelijke sprekers om een gezellige lezing te organiseren.

Om een zo interessant mogelijk aanbod te kunnen aanbieden, zijn we nu op zoek naar sprekers die bereid zijn spreekbeurten te geven over een volkscultureel onderwerp. Op de website worden enkel de titels van de spreekbeurten, de korte inhoud van de spreekbeurt en het geografisch bereik van de spreker weergegeven. Om de naam en contactgegevens van de spreker te bekomen moet men een contactformulier invullen.

Heeft u een interessant volkscultureel onderwerp onderzocht en wil u optreden als spreker? Dan kan u zich via Daphné Maes kandidaat stellen.

Bent u nu al op zoek naar een geschikte spreker voor een lezing voor uw vereniging? Ga dan al eens kijken op www.sprekerslijst.be om te zien welke spreekbeurten nu al aangeboden worden.

Geplaatst in Projecten.