Bladwijzer 12. Van muzikaal erfgoed tot potten en pannen

In het nieuwste nummer van Bladwijzer. Wegwijs met Heeemkunde Vlaanderen vind je onder meer een goedgevuld onderzoekskatern met tips voor onderzoek rond stokerijen, sporterfgoed en parochieregisters. Verder vind je er ook een praktijkvoorbeeld van KSA Herdersem rond jeugdbewegingen en erfgoed, een verslag van onze studiedag rond vrijwilligerswerkingen en een verslag van een onderzoek rond eten en drinken in Vlaanderen.

Bladwijzer bundelt elke vier maanden praktische bijdragen over erfgoedzorg, erfgoedontsluiting en het beheer van je lokale erfgoedorganisatie. De publicatie wordt gratis verspreid bij alle organisaties uit de doelgroep van Heemkunde Vlaanderen. Alle artikels uit dit en vorige nummers van Bladwijzer zijn digitaal beschikbaar op deze website.

Opgelet! De volgende nummers van Bladwijzer zullen enkel digitaal verschijnen. Klik hier voor meer informatie.

Inhoudstafel

• Op bezoek bij… Resonant
  • 50 jaar jong! Erfgoedproject KSA Herdersem
  • Studiedag vrijwilligerswerking in lokale erfgoedorganisaties